Thursday 21 April 2016

Portatif lavabo ile kırıp dökmeye gerek kalmadan su ihtiyacınızı giderin.

Su bağlantısının ulaşamadığı ortamlar için pratik bir çözüm sunan Mobil el yıkama ünitesi bir diğer ismiyle hareketli lavabo ile sizlere hizmet vermekteyiz. Amerika ve Avrupa'da bir hayli popüler olan mobil lavabolar Türkiye'de de özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere büyük ilgiyle karşılanıyor.

 

İnnovative bir çözüm sunan hareketli lavabo ile artık işe geç gelen ve işlerini zamanında yetiştiremeyen ustalarla ve onların etrafı kırıp dökmelerini izlemekle ilgilenmek zorunda kalmayacaksınız. Alışılmış adetler yerine yeni olarak hareket edebilen hareketli lavaboları rağbet görmeye başlamıştır.

 

Hem ücretinin düşüklüğü hem farklı yürüyen lavabo modellerinden dolayı hem tasarım olarak hem işlevsel olarak tatmin olabileceğiniz bir fırsat sunmaktadır.

 

Bizim üretimini yaptığımız lavabolar iki türden oluşmaktadır. İlk ve en çok tercih edilen tür MDF yapımı beyaz renk lavabodur. Ürünün ölçüleri 50 santim en elli cm derinlik ve yetmiş santim boy'dan oluşmaktadır. İçerisinde isteğe özel akü, elektrikli musluk ve sıvı sabunluk ya da kağıt havluluk gibi aparatlar ek fiyata tabi olmak üzere eklenebilmektedir.

 

En düşük fiyatlı lavabo türümüz yalnızca elektrik prizine takılarak çalışmaktadır. Eğer seyyar olarak her yerde çalışabilen tarz bir lavabo ihtiyacınız var ise içerisine ek olarak akü koydurmanız tavsiye edilir.

 

İçerisinde iki tane yirmi litrelik su bidonları vardır. Biri temiz su haznesi öbürü kürli su haznesi için. Kullanım ömrü ortalama 10 gün dayanmaktadır. Bu lavabo modeli uzun süre su geçirmeyecek şekilde tasarlanmıştır, MDF maddesinin üzerinde özel cila sayesinde suya dayanıklıdır.

 

Oldukça geniş çanak hacmine sahiptir, bu sayede ihtiyaca göre eller dirseklere kadar rahatça yıkanabilir veya bulaşık yıkama ihtiyaçlarınızı çok rahat bu seyyar lavabo modelimiz aracılığıyla giderebilirsiniz.

 

İkinci lavabo türümüz ladin ağacından yapılmaktadır. Lavabo çok şık bir tasarıma sahiptir, 100% ağaç kullanılarak üretilmiş olmasından ötürü nefes alabilen yapıya sahiptir ve doğal olarak çok sağlıklı bir ortam sunmaktadır.

 

Ölçüler ve içerdiği aparatlar MDF modelimiz ile aynıdır. Portatif lavabo fiyatlarımız talep ettiğiniz modele ve eklemek istediğiniz ek parçalara göre farklılaşmaktadır. Ücret hakkında net bilgi almak için lütfen bizimle aşağıdaki numara ya da email adresinden iletişime geçiniz.

 

Portatif lavaboların kullanım ortamlarından söz etmek gerekirse şöyle özetleyebiliriz. Özellikle hastaneler ve medikal sektör olmak üzere doktorların muayene belgesi almaları için çok tercih edilmektedir, aynı şekilde kliniklerde ve küçük orta çaplı tıp merkezlerinde muayene odalarında tesisat işlemi yapmak yerine hem pratik hem uygun fiyatlı bir çözüm sunmasından dolayı portatif labalolar tercih edilmektedir.

 

Bunların dışında hijyenin önemli olduğu gıda sektörü, açık hava organizasyonları, askeriye alanları, depolar, tekne,karavan, yat gibi tesisatın çekilmesinin zor ve masraflı olduğu ortamlar, ana okulları, huzurevleri gibi bir çok alanda değişik amaçlarla kullanılabilmektedir.

 

Sorularınız ve istekleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin:

 



ttps://vimeo.com/160944158

No comments:

Post a Comment